ثبت شرکت درقاره اروپایی

ثبت شرکت ها

هر چند که تخصص ما ثبت شرکـت راه اندازی کسب و کار در کشورهای آلمان ایتالیا است ولی امکان ثبت شرکت را در کلیه کشورهای اروپایی برای مشتریان تقبل می نماییم. کمپانی گسترش تجارت بین الملل، کلیه امور مرتبط به ثبت شرکت را در کشورهای آلمان ایتالیا بعهده گرفته از همه پتانسیل های مشاوره ای وسائل های خود برای راه اندازی شرکت فوق به مشتریان کمک خواهد نمود.

بسته به قوانین هر از کشورهای آلمان و ایتالیا، ثبت شرکـت و در امتداد آن، فرصت ها مزیت های وابسته به تاسیس مجموعه ، در کشور مورد نظر کمی متغیر است. لذا لازم است از شرایط حاکم بر دو کشور بصورت جداگانه مطلع گردید.

اگر مایل به ثبت شرکـت در آلمان می باشید،طیف وسیع ی از مورد ها را جهت انتخاب پیش رو دارید. شما می توانید محتاط عمل بکنید و با دفتر فروش انفرادی همراه با دفتر پشتیبانی شروع کنید. همين طور می توانید بدون داشتن سرمایه زیاد کمپانی خود را احداث بکنید . و یا حتی می توانید کسب و کار واقعی در آلمان داشته باشید. مجموعه گسترش تجارت بین الملل، هر نوع شرکـت ی را که مایل باشید برای شما ثبت می نماید .

کلیه افراد حقیقی یا حقوقی که تمایل ب حضـور در بازار بین المللی آلمان را دارند می توانند بطور رسمی مالک کمپانی در آلمان گردند. از خصوصیات ی بارز کمپانی آلمانی این است که نیاز به سهامدار آلمانی نیست و متقاضی می تواند مالکیت تمام سهام مجموعه را داشته باشد . اصولا ویژگی ها ی ثبت شرکـت در آلمان به ترتیب ذیل است :

مالکیت ۱۰۰ در ۱۰۰ سهام مجموعه
برخورداری از فرصتهای کسب و کار فراوان
شرکت در مناقصات مزایدات بین المللی
امکان تجارت با کل جهان بدون هیچ نوع محدودیتی
امکان افتتاح حساب بانکی بدون مالیات در دیگر کشور ها
امکان دریافت اقامت برای مدیر علت شرکت بهمراه خانواده
(با ثبت مجموعه در آلمان سهامداران شرکت از ویزای تجاری مولتی ( شینگن ) جهت ۲۷ کشور اروپایی برخوردار خواهند شد).
تولید کالاها تحت لیسانس شرکـت آلمانی در ایران یا دیگر کشور ها مثل چین و فروش در جهان حتی در خود کشور آلمان
بدست آوردن اعتبار شغلی جهت تجارت با شرکـت های آلمانی غیر آلمانی
امکان دریافت وام های تجاری با کارمزد حداکثر ۴ در صد سالیانه

با توجه به قوانین مهاجرت کشور آلمان ، دریافت اقامت شخص متقاضی ( مجرد و یا متاهل همراه با خانواده همسر کلیه فرزندان مجرد زیر ۱۸ سال) از طریق سرمایه گذاری و ثبت مجموعه تجاری میسر است .
قانون شرایط اقامت مشروحه ذیل شرایط استثنایی و موقتی است و دولت آلمان معین نکرده است که تا چه زمان این روند اعتبار دارد. ولی در صورت تشکیل پرونده متقاضی چنانچه دولت آلمان قانون شرایط اقامت را متوقف نماید، حاوی پرونده های جاری متقاضیان نخواهد شد. ( عطف به ماسبق نمی شود ) همچنین متاسفانه هر روز با توجه به حساسیت های موجود جهت متقاضیان ایرانی شرایط توجیه کردن سازمانهای ذیریط جهت موافقت اقامت، سخت تر شده و بدیهی است وکلای حقوقی مجموعه میبایست در صورت درخواست متقاضی در اسرع عمل نمایند. لذا ضروری است متقاضی هم در این خصوص سريع تصمیم گیری نماید.
از نظر قانونی چند شرط مهم زیر برای تقاضای درخواست اقامت کشور آلمان ضروری و ضروری است :
متقاضی میبایست با ارائه مدرک معتبر ( نامه رسمی بانک از هر کشور ایران یا غیره ) ثابت نماید که دارای سرمایه نقدی حداقل بمیزان ۲۵۰٫۰۰۰ یورو است . لازم به توضیح است که احتیاج به انتقال هیچ سرمایه ای به آلمان نیست فقط جنبه اطمینان دولت آلمان جهت تامین تعرفه های آتی متقاضی خانواده اش است .
نکته: چنانچه اگر پول نقد به طریقی که در بالا ذکر شد موجود نباشد میتوان ارزش زمین یا خانه که سند یا پارت ی از سند بنام متقاضی باشد و از طریق کارشناس دادگستری اهمیت گذاری شود ( ترجمه رسمی ) کفایت می نماید .
ارائه طرح پروگرام تجاری یا صنعتی ( Business Plan ) قابل قبول سودآور قابل اجرا در کشور آلمان ( در این زمینه شرکـت گسترش تجارت بین الملل، بوسیله متخصصین رسمی آلمانی خود، شما را ببهتر ی یاری می نماید و این وهله جزء تعهدات این کمپانی است . ). آشنایی پایه زبان خارجی مثل انگلیسی، آلمانی، فرانسه و یا ایتالیایی یکی از موارد این پروسه محسوب می گردد.
نکته: شرایط دریافت اقامت دائم جهت متقاضی خانواده تحت تکفل ایشان میبایست میزان کارکرد حساب بانکی و هزینه های متقاضی در کشور آلمان از تاریخ ورود شروع کار تجاری تا انتهای ۳ سال آینده، ۲۵۰٫۰۰۰ € یورو باشد .
همچنین ً یادآور می شود کلیه تعرفه های شخصی خود و خانواده و همين طور خریدها و نرخ های تجاری در آلمان ( کرایه منزل یا خرید خانه خوراک پوشاک هزینه های کاری، حقوق ماهیانه مدیرعلت مبالغ پرداخت شده به شرکت ما . . . ) حاوی آن ۲۵۰٫۰۰۰ € یورو محسوب خواهد شد.

یکی از معمول ترین فرم ثبت شرکـت در آلمان، کمپانی نوع GmbH است. شروط درخواست جهت ثبت مجموعه و اخذ اقامت بقرار زیر است:

طرح توجیهی اقتصادی (Business plan) قابل قبول مورد تائید اداره بازرگانی آلمان باشد.
شرکـت گسترش تجارت بین الملل، با دارا بودن تیم اقتصادی خبره مجرب مشتریان را در تولید طرح توجیهی یاری خواهد نمود.
ارائه زندگی نامه (مدرک تحصیلی و مدارک شغلی ) برای ارائه به سفارت آلمان
گردش مالی ۲۵۰۰۰۰ یورویی (معادل ۷۰۰۰ یورو در ماه) تا انتها ۳ سال اول شروع کار شرکـت
شرایط دریافت اقامت دائم برای متقاضی خانواده تحت تکفل ایشان میبایست میزان کارکرد حساب بانکی و هزینه های متقاضی در کشور آلمان از تاریخ ورود و شروع کار تجاری تا انتهای ۳ سال آینده، ۲۵۰٫۰۰۰ € یورو باشد . همچنین ً یادآور می شود کلیه نرخ های شخصی خود خانواده همچنین ( همه هزینه های پرداختی مانند اجاره مسکن خرید وسایل مجموعه حقوق کارمندان ، خوراک ، پوشاک و… ) حاوی آن ۲۵۰٫۰۰۰ € یورو محسوب خواهد شد

یک فکر در “ثبت شرکت درقاره اروپایی”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *